POČINJE PRETPRODAJA ULAZNICA ZA KOTORART DON BRANKOVE DANE MUZIKE

korijeni-07-17-165.jpg

17. KotorArt Don Brankovi dani muzike uvode novi način prodaje ulaznica. Ulaznice za muzičke programe KotorArta biće u prodaji isključivo preko Gigs Tix-a, čija mreža broji preko 50 prodajnih lokacija u 23 mjesta u Crnoj Gori, preko izabranih objekata Tobacco S Press-a. Pored fizičke prodaje širom Crne Gore i Srbije, preko sajta gigstix.com ulaznice se mogu kupiti i putem interneta.

„Veliko nam je zadovoljstvo obavjestiti građane Crne Gore i regiona da ove godine unapređujemo našu mrežu prodaje ulaznica. Pored šire mreže fizičke prodaje, uvodimo i online prodaju ulaznica za koncerte u okviru 17. KotorArt Don Brankovih dana muzike. Budući da naša publika dolazi iz Crne Gore, regiona ali i svijeta, saradnja sa Gigs Tix-om i online prodaja nam je bila logičan izbor,“ - izjavila je Sara Lakičević, PR Festivala.  

17. KotorArt Don Brankovi dani muzike trajaće čitavih mjesec dana, a već su najavljeni neki od najvažnijih gostiju ovogodišnjeg izdanja, poput kineske pijanistkinje Juđe Vang koja po prvi put nastupa u našem dijelu Evrope, violinista Leonidasa Kavakosa, Romana Simovića, Nemanje Radulovića, gitariste Vlatka Stefanovskog, perkusioniste Martina Grubingera, kao i legendarnih pjevačkih diva, Tereze Kesovije, Radojke Šverko i Gabi Novak.

Od danas počinje pretprodaja za koncert „Muzički titani“ 7. avgusta, na kojem nastupa pijanistkinja Juđa Vang sa violinistom sjajnim Leonidasom Kavakosom, kao i koncerta „Roman i prijatelji: Muzička jedinjenja“ 30. jula na kojem će nastupiti poznati crnogorski violinista Roman Simović.

U narednom periodu očekuje se završetak rekonstrukcije kotorske Ljetnje pozornice, na kojoj se održavaju programi Coca-Cola Stage-a, a samim tim početak prodaje i za ostale najavljene programe festivala.